Badkamer in 3D

Met ons 3D-ontwerp waant u zich in uw toekomstige badkamer of toilet!

Adviesgesprek aanvragen

3D Badkamer ontwerpen

Heeft u al ideeën over uw badkamer of toiletruimte en wilt u graag een 3D tekening van uw badkamer of toilet? Met onze unieke 3D software kunnen wij uw wensen in 3D laten zien. Heeft u wel de afmetingen van de ruimte maar heeft u er nog geen idee van wat nu mooiste indeling is? Geen probleem! Wij helpen u graag om te komen tot de juiste indeling.

3D ontwerp in uitstekende kwaliteit

Door een 3D ontwerp te maken krijgt u een beter beeld van uw nieuwe badkamer. In de 3D tekening die samen met u wordt ontworpen, kunnen zelfs de tegels en het sanitair dat u heeft uitgezocht worden toegevoegd! Door het gekozen materiaal toe te passen in het 3D ontwerp heeft u een realistisch beeld van uw toekomstige badkamer of toiletruimte in een uitstekende kwaliteit!

Maak een afspraak

Vrijblijvend uw badkamer ontwerpen

Het ontwerpen van uw badkamer of toilet is geheel vrijblijvend! Wij houden bij het ontwerp rekening met verschillende opties: genoeg opbergruimte, een functionele indeling en ruimte voor voldoende bewegingsvrijheid, ongeacht of het een kleine of grote badkamer betreft. Van de 3D tekening wordt voor u een afdruk gemaakt van het bovenaanzicht en verschillende zijaanzichten. Het ontwerp dat wij voor u maken in de showroom krijgt u uiteraard (gratis en vrijblijvend) mee naar huis, zodat u rustig na kunt gaan of dit voor u de indeling is zoals u in gedachten heeft!