Janijko Joure: uw leverancier in sanitair!

Wij bieden sanitair voor uw badkamer en toilet in allerlei soorten, maten, kleuren en stijlen!

Adviesgesprek aanvragen

Uw sanitair leverancier in Joure!

Bent u op zoek naar een toilet, een bad of misschien wel een stoomcabine? Naast ons gigantische tegelassortiment, bieden wij ook een enorm assortiment aan sanitair. Door het sanitair rechtstreeks en per pallets vol in te kopen bij de fabrikant, kunnen wij sanitair snel en tegen een scherpe prijs leveren. Sanitair is er (net als tegels) in allerlei verschillende soorten, maten, kleuren en stijlen. Er zijn oneindig veel mogelijke combinaties te bedenken. Hierdoor kunnen wij altijd het sanitair leveren wat u zoekt!In onze showroom te Joure bent u aan het juiste adres om het enorme aanbod aan sanitair te bekijken.

Ons assortiment sanitair:

* Badmeubel/badkamermeubel
* Fonteinkraan/wastafelkraan
* Inloopdouche
* Ligbad
* Wandcloset/toilet
* Bidet
* Toiletaccessoires

* Wastafel
* Regendouche
* Douchecabine/stoomcabine
* Whirlpool/bubbelbad
* Urinoir
* Fontein
* Designradiator

Badkamermeubels op maat

Badmeubels zijn er in allerlei verschillende soorten en verschillende merken. Daarnaast is bijna iedere kleur op aanvraag leverbaar! Er zijn veel variaties mogelijk binnen de badkamermeubels: enkele of dubbele wastafel, geen kraangat, 1 kraangat, 2 kraangaten, enzovoorts.

De breedte van een badmeubel is ook in verschillende variaties leverbaar en varieert van 50cm tot wel 200cm. Ook is het mogelijk om deze badmeubels in bijvoorbeeld teakhout of massief eiken te leveren.

Een vorm van een ruimtebesparend badkamermeubel is het ondiepe badmeubel. De dieptes van badmeubels kunnen namelijk ook varieren en wel tussen 38cm en 50cm. Dus ook voor een kleine badkamer is er altijd een badmeubel of wastafel te vinden. Daarnaast zijn er voor een kleine badkamer mogelijkheden om deze optisch groter te laten lijken door gebruik van speciaal sanitair!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Kranen en regendouches

Ook kranen zijn tegenwoordig te leveren in verschillende kleuren. Vroeger was er 1 standaardkleur, namelijk chroom. Op dit moment zijn er verschillende kleuren mogelijk. Chroom is nog steeds de standaardkleur binnen de kranen, echter komen nu ook de kleuren RVS, brons, gunmetal, koper, wit en zwart om de hoek kijken!

Baden en whirlpools

Steeds meer zijn we op zoek naar rust en luxe in onze badkamers. Hier past zeker een bad of whirlpool bij, wanneer de ruimte dit toelaat. Ook in de wereld van baden en whirlpools is er veel veranderd: de mogelijkheden zijn eindeloos! Een ovaal, rond, ruimtebesparend, vrijstaand of half-vrijstaand bad, het kan allemaal! Ook hoekbaden en baden met een douchegedeelte zijn verkrijgbaar.

Een andere uitvinding is het vullen van het bad met water. Dit hoeft niet meer beslist via de badkraan plaats te vinden, maar het is ook mogelijk om het bad met water te vullen via de overloop of zelfs vanuit de bodem van het bad!

Inloopdouches en douchecabines

Of u nu op zoek bent naar een glazen wand voor een inloopdouche of een douchecabine, u kunt in onze showroom verschillende showmodellen in opstellingen bekijken. Vaak ziet men op tegen het schoonmaken van de glazen wanden, omdat hier vaak kalk op zichtbaar blijft. Bij de glazen wanden en douchecabines wordt tegenwoordig een anti-kalk behandeling toegepast. Door middel van een nano-coating, welke verwerkt is in het glas, wordt het schoonmaken van de glazen wanden een stuk makkelijker!