Verschillende soorten tegels

Van wandtegel tot vloertegel en van mozaïek tot tegelstroken, bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten tegels!

Adviesgesprek aanvragen

Gigantisch tegel assortiment

Bent u op zoek naar wandtegels, vloertegels of misschien wel mozaïek en wilt u veel soorten tegels kunnen bekijken? Dan bent u bij ons in Joure aan het juiste adres! Als tegelspeciaalzaak in Friesland bieden wij een groot assortiment aan verschillende soorten tegels. Door onze enorme keus aan tegels, kunt u bij ons in Joure niet anders dan slagen!

Janijko Joure is dé tegelhandel van Friesland

Wij kopen veel tegels rechtstreeks in bij de fabrikant, zodat wij tegels van uitstekende kwaliteit snel kunnen leveren. Door het contact met de fabrikant zijn wij ook snel op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen en kunnen wij dit ook aanbieden. Normaliter koopt de groothandel in bij de fabrikant, waarna de groothandel weer doorverkoopt aan de winkelier. Doordat wij rechtstreeks inkopen bij de fabrikant kunnen wij de tegels niet alleen snel leveren, maar ook nog eens tegen een scherpe prijs! Als tegelleverancier hanteren wij eveneens een grote voorraad aan tegels, zodat u ook meteen aan de slag kunt.

Meer over ons assortiment tegelvloeren

Tegels speciaal op maat gemaakt!

Welke tegel u ook uitzoekt, wij kunnen de tegel in ieder gewenst formaat leveren! Bent u op zoek naar een driehoek, een ronde vorm of misschien wel de vorm van een Fries pompeblêd? Wij kunnen tegels zó maken zoals u ze wilt. Dit komt doordat wij tegels kunnen laten laseren. Door een laser over de tegel te laten gaan, is het mogelijk om iedere vorm te creëren. Doordat (in tegenstelling tot een tegelsnijder) de laser geen fysiek contact heeft met de tegel, ziet u geen verschil in afwerking met een andere tegel! Let wel dat wij de tegel alleen kleiner kunnen laten laseren en niet kunnen vergroten.

Vloertegels gebruiken als wandtegels

De naam zegt het eigenlijk al: vloertegels gebruik je op de vloer en wandtegels gebruik je voor de wand. Echter is dit niet helemaal waar. Het is steeds meer gebruikelijk geworden om vloertegels ook als wandtegels te gaan gebruiken. Hiervoor zijn verschillende opties mogelijk.

Tegels op de vloer kunnen bijvoorbeeld doorgetrokken worden op de wand. Een andere mogelijkheid is om een speels karakter toe te voegen aan uw badkamer. Bij vloertegels geldt namelijk dat er over het algemeen bijpassende mozaïek, tegelstroken, plinten of zelfs traptegels te verkrijgen zijn. Door het toepassen van deze mozaïek en/of tegelstroken kunt u het speelse karakter creëren in uw badkamer.

Door de vloertegels ook op de wand toe te passen, houdt u precies dezelfde kleur op de wand als op de vloer, waardoor uw badkamer rust uitstraalt. Tevens is het mogelijk om voegen door te laten lopen, wanneer de vloertegel ook op de wand wordt geplaatst. Door één kleur en soort tegel te combineren met een andere kleur sanitair zal uw badkamer beslist niet saai worden! In onze showroom kunt u verschillende opstellingen bekijken waarbij vloertegels als wandtegels zijn gebruikt.


Vloertegels en wandtegels in onze showroom

Ons assortiment bestaat niet alleen uit vloertegels en wandtegels, maar ook voor mozaïek, tegelstroken en decortegels kunt u bij ons terecht. In onze showroom hebben wij verschillende wand- en vloertegelpanelen waar u op een grote oppervlakte de vloertegels en wandtegels kunt bekijken. Op de panelen worden verschillende mogelijkheden met de tegels getoond. Ook in onze verschillende badkamer- en toiletopstellingen kunt u tegels in verschillende samenstellingen bewonderen. Van betonlook tot houtlook, bij ons kunt u terecht voor alle soorten wandtegels en vloertegels.

Wilt u een monstertegel meenemen naar huis? Dit is mogelijk! We hebben veel monstertegels in ons magazijn. Mocht uw tegel er niet tussen zitten? Geen probleem, wij kunnen kosteloos een monstertegel voor u bestellen!

Neem een kijkje in onze showroom!

Onze merken