Tegelvloeren

De keuze is reuze! Door een enorm assortiment aan tegelvloeren, slaagt u bij Janijko Joure altijd!

Adviesgesprek aanvragen

Vloertegels in Joure

Bent u op zoek naar een tegelvloer in uw woonkamer, hal, (bij)keuken of slaapkamer? U vindt verschillende soorten vloertegels bij Janijko Joure! Bij ons kunt u kiezen uit een gigantisch assortiment aan vloertegels in verschillende stijlen en formaten.

Voordelen vloertegels

Een tegelvloer in uw woning heeft verschillende voordelen. Één van de grootste voordelen is de combinatie met vloerverwarming. In tegenstelling tot bijvoorbeeld PVC is een tegel keramisch, hierdoor houdt deze de warmte van de vloerverwarming goed vast voor een optimaal rendement. Tevens geleidt de tegelvloer de warmte op de beste manier waardoor u zeker warme voeten heeft!

Het tweede voordeel van een tegelvoer is dat een vloertegel meestal door en door gebakken is. Dit betekent dat de tegels erg hard zijn, ze niet zullen slijten en er minder snel een stukje van de tegel af zal spatten. Mocht dit laatste toch gebeuren, dan zal dit bij een door en door gebakken vloertegel bijna niet opvallen. Dit komt doordat de toplaag en de body van de tegel dezelfde kleur hebben.

De laatste voordelen van vloertegels zijn meer van praktische aard. Tegels zijn namelijk krasvast, maatvast, kleurvast en waterproof. Ook zijn ze gemakkelijk te onderhouden. U heeft veel keuze in soorten, kleuren en maten vloertegels. In onze showroom in Joure kunnen we deze verscheidenheid aan tegels uiteraard aan u laten zien.

Voorbeeld tegelvloer

Er zijn enorm veel verschillende soorten stijlen, formaten en kleuren vloertegels. Van een strakke zwarte tegel tot zelfs een tegelvloer in houtlook: het bestaat allemaal! Via onze pagina Inspiratie-Tegelvloeren kunt u meer lezen over deze verschillende stijlen. Tevens vindt u hier verschillende ideeën van deze tegelvoeren. Wilt u de tegels in het echt bekijken? Kom dan gerust langs in onze showroom in Joure en laat u verrassen door de grote variatie tegelvloeren!

Bekijk meer soorten tegelvloeren