Over Janijko Joure

Met onze kennis en passie voor het vak zijn wij dé tegel- en sanitairspecialist in Friesland waar u niet omheen kunt!

Vraag adviesgesprek aan

Over Janijko Joure

Janijko Joure is al jaren een begrip in Joure. Wij zijn specialist op het gebied van tegels en sanitair. Door rechtstreeks in te kopen bij de fabrikant, kunnen wij tegels en sanitair leveren tegen een scherpe prijs en ook nog eens met een snelle levertijd! Wilt u meteen aan de slag? Ook dat is mogelijk! Veel van onze producten zijn uit voorraad leverbaar!

Geschiedenis

In 1978 is Janijko opgericht door Jan en Jannie Nijenhuis. Destijds begon het bedrijf in een garage in Surhuisterveen. Het aanbod bestond op dat moment uit tegels en sportvisaccessoires. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste tegel- en sanitairspecialist van het Noorden!

Dochter Gea heeft in 1997 samen met haar man Henk Stienstra, Janijko overgenomen. Na 10 jaar is Janijko Joure opgericht. In dit bedrijf is vooral zoon Arjen Stienstra het aanspreekpunt geweest. Na jaren in het familiebedrijf aan de slag te zijn geweest, heeft Arjen in 2015 samen met zijn vrouw Rica, Janijko Joure overgenomen van zijn ouders.

"Wij zijn niet alleen klantgericht, maar bieden ook een uitstekende service!"
Janijko Joure wordt niet alleen gerund met passie en gedrevenheid, maar ook met een grote kennis van zaken. Dit zult u zeker merken wanneer u een bezoek brengt aan onze stijlvolle showroom in Joure. Wij geven u graag een eerlijk en deskundig advies onder genot van een bakje koffie. Kortom: Wij staan voor u klaar!

Magazijn

Doordat wij een ruim assortiment aan producten op voorraad hebben staan, is een groot magazijn noodzakelijk. Naast voorraad, zijn ook bestellingen van klanten in ons magazijn te vinden.

Ons magazijn bestaat niet alleen uit voorraad en klantbestellingen, maar ook uit allerlei materialen om tegels en sanitair te verwerken. Hieronder vallen diverse soorten voeg, lijm, kit, hoekstrippen etc. Daarnaast bieden wij ook verschillende gereedschappen aan om tegels te kunnen verwerken, zoals lijmkammen, voegborden, tegelkruisjes, etc.

Magazijn